Route 1996

VerslagKaart

In de winter heb ik tijdens de ‘winterschool’ in Schotland de laatste colleges bezocht voor mijn masters degree in Business Administration. Ook is er veel tijd gaan zitten in de  assignments die volgen op de ‘winterschool’. Verder heb  ik deze winter, maar met name in maart en april,  geweldig hard gewerkt om mijn dissertatie  af te krijgen. Gelukkig met voldoende resultaat en heeft dit geresulteerd in het verkrijgen van mijn MBA. Daar tussendoor is de boot toch nog in het water gekomen, want twee jaar achter elkaar weinig of niet zeilen kan toch echt niet.

We besluiten met de boot naar Edinburg te varen om van daaruit naar de Graduation ceremonie te gaan. Omdat we ruimschoots de tijd hebben varen we eerst naar Peterhead en van daaruit weer terug naar Edinburg.

De Graduation ceremonie

Na de Graduation Ceremony willen we via de Shetlands naar Noorwegen oversteken en daarom gaan we eerst weer terug naar Peterhead. Als gevolg van een technisch probleem zijn we iets langer in Peterhead dan gepland. We varen daarom rechtstreeks naar Kristiansand in Noorwegen.

Vanuit Kristiansand varen we via de oostkust van Noorwegen naar Kragerø, steken het Skagerrak over naar Skagen en vervolgen onze reis via Jutland en het NOK naar Nederland terug. Aan het einde van de reis was de  logstand met  1670 zeemijlen verhoogd

Route 1996

 

Route1996

Dit artikel is gepubliceerd in categorie 1996 - GB No Dk.

One Response to Route 1996

  1. Monique schreef:

    Mijn hemel. voorstag gebroken. Als dochter moet je ook niet alles weten…. ik ken dit verhaal helemaal niet. Lijkt me de grootste ramp, als je mast overboord gaat….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.