De radio

De autoradio

In het winterseizoen 2011-2012 heb ik veel moeite gedaan om de bedradingsbende  achter de JVC autoradio te fatsoeneren. De korte draden aan de connector vroegen om enige inventiviteit om er een mooi geheel van te maken.   Later in het seizoen vond ik een mooie toepassing voor mijn oude Dell PDA.   Onder Windows Mobile in deze PDA kon ik Mediaplayer draaien.  Alle CD’s die we hadden pasten uitstekend in het geheugen, we konden afspeellijsten maken, maar ook gemakkelijk separate nummers selecteren. Jammer genoeg bleek dat de autoradio geen enkele mogelijkheid had om een extern apparaat aan te sluiten.  De opgeslagen CD’s  konden alleen maar via een koptelefoon worden afgeluisterd.

Deze winter kocht ik een vrijwel nieuwe Sony autoradio met voldoende toeters en bellen. Naast een line-ingang aan de voorzijde, heeft de radio een CD speler, een USB ingang en uitgebreide blue-tooth mogelijkheden voor b.v het mobieltje, inclusief een microfoon. Deze radio is ingebouwd en functioneert naar tevredenheid. De radio presteert zelfs heel goed zonder dat de antenneversterker is ingeschakeld.

Lades

De vloer van de dinette is verhoogd omdat de watertank hier gedeeltelijk onder zit. De rest van de ruimte is niet benut. In de winter van 2012-2013  zijn hier 3 laden gerealiseerd met ieder een inhoud van ruim 25 liter. De laden zijn toegankelijk vanuit het looppad en we gaan ze benutten om voedselvoorraad en dergelijke op te bergen. In de voorgaande jaren was dit opgeborgen onder een van de dinette banken, maar de bereikbaarheid hiervan is niet te best. Het is op de tast of de zitting verwijderen. Hier wilden we graag een eind aan maken.

Dit artikel is gepubliceerd in categorie 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.