De planning

Al in 2019 hebben we besloten om in de zomer van 2020 het huis aan de buitenkant goed te gaan aanpakken.  Ook ’s winters willen we comfortabel leven en tegen een goed onderhouden huis aankijken. Er moet worden geschilderd en hier en daar moet iets worden vernieuwd.

Daarom hebben we een zomerligplaats in Makkum gereserveerd en het zal voornamelijk weekend zeilen gaan worden. Als het kan gaan we misschien nog een heen-en weertje naar Schotland maken als daar tijd voor is. Dat zijn dus de plannen voor 2020.

 

 Even voelen of het water koud is

Even voelen of het water koud is

Rijden maar!

Rijden maar!

Achteruit naar de kraan

Achteruit naar de kraan

De banden op de juiste plek

De banden op de juiste plek

Dit artikel is gepubliceerd in categorie 2020 - Coronajaar.

One Response to De planning

  1. Louis Kanters schreef:

    Goede middag, met veel interesse heb ik jullie reisverslagen gelezen en dat is een mooie basis voor onze geplande tocht van het IJsselmeer naar Ruggene mid juni (all going well ……) en door naar Zweden Oostkust. We varen met een lichtblauwe Trintella 49A en volgens mij hebben we elkaar september 2020 bij het uitvaren Makkum kort gezien !
    Onze boot inmiddels is ready to go maar worstel nog met 1 vraag waar jullie ons wellicht mee kunnen helpen. Ervan uitgaande dat we van Ystad naar Stockholm komen (we hebben 8 weken de tijd) is er dan een absolute noodzaak om een dinghy mee te nemen ?? Deze kom ik op jullie foto’s (2011) nl. nergens tegen. Dank alvast en hoop jullie wellicht in het voorjaar in Makkum te zien.
    Mvrgr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.